PORTRÄTT

Barn, familj eller kärlekspar? Ni bestämmer.

Nu för tiden är vi så upptagna med att planera och strukturera åt alla håll och kanter att många faktiskt glömmer av att leva och vara i nuet (mig själv inkluderat).
Jag vill med mina fotograferingar att ni glömmer av allt detta för en liten stund, och bara är. Jag vill att ni fulskrattar, låtsaspruttar, gör grimaser och leker tafatt.
Ni får göra exakt vad ni vill – och jag ska fånga den glädjen, den känslan, åt er. Bilder som ni sedan kan plocka fram med jämna mellanrum och på så sätt påminnas om vad som egentligen är viktigt i livet. För ni vet väl det – utan är kärlek är vi ingenting. Utan glädje, humor och kärlek är vi bara ett skal. Låt mig förmedla detta till er genom mina bilder.

Mina fotograferingar sker på platser jag valt ut, med undantag för om ni har en speciell plats som ligger er nära hjärtat. Jag fotar allra helst utomhus, men har i värsta fall tillgång till studio – alternativt en lada där man kan göra det väldigt mysigt!

Naturen är min rekvisita – och tillsammans hittar vi de bästa platserna, med det mest förmånliga ljuset. Självklart är en sensommarkväll att föredra, ljusmässigt, men en molnig höstdag fungerar också – vi kanske bara får välja en annan plats än planerat. Jag ställer bara in fotograferingar vid hällregn, det blir inte roligt för någon om regnet öser ner. Då ombokar vi självklart kostnadsfritt.

Vad ska ni ha på er?
Egentligen vill jag svara att ni får ha på er EXAKT vad ni vill. Men, kameran är tyvärr inte lika bra som vårt öga och skarpa färger tar väldigt mycket fokus. Jag rekommenderar färger som är jordiga, matta, eventuellt pastellfärger.

MINA PAKET:


Porträttsession – 1 familj/1 KÄRLEKSPAR
2 vuxna, 3 barn/2 VUXNA
En porträttfotografering av barn/familj/par tar 30-45 min – beroende på omständigheterna. Vi bestämmer en plats och så kör vi igång – jag hjälper er att hitta plats om ni inte har någon favorit.
I denna session ingår 10 bilder som ni får via bildgalleri – där ni helt enkelt väljer ut de bilder ni gillar bäst. Vill ni sedan köpa till bilder så går det naturligtvis bra.

Kostnad: 1800:- inkl. moms + 10 bilder.
Enstaka extra bilder: 200:-/st
Köpa till alla bilder: 2500:- (ca 30 st)


Porträttsession 2-3 familjer
4-6 vuxna, 3-6 barn
En porträttfotografering av barn/familj tar 45-60 min – beroende på omständigheterna. Vi bestämmer en plats och så kör vi igång – jag hjälper er att hitta plats om ni inte har någon favorit.
I denna session ingår 10 bilder som ni får via bildgalleri – där ni helt enkelt väljer ut de bilder ni gillar bäst. Vill ni sedan köpa till bilder så går det naturligtvis bra.

Kostnad: 3000:- inkl. moms + 10 bilder/familj
Enstaka extra bilder: 200:-/st
Köpa till alla bilder: 3500:- (ca 30 st/familj)


*NYHET*
minisession
2 barn alt. 1 kärlekspar
Minisession av barn eller par handlar om 15 min effektiv tid. Vi bestämmer innan fotograferingen en plats och så kör vi igång – jag hjälper er att hitta plats om ni inte har någon favorit.
I denna session ingår 5 bilder som ni får välja via ett bildgalleri Vill ni sedan köpa till bilder så går det naturligtvis bra.

Kostnad: 1500:- inkl. moms + 5 bilder
Enstaka extra bilder: 200:-/st
Köpa till alla bilder: 2000:- (ca 15 st)


Låter det som att jag är rätt fotograf för er? Tveka inte att höra av er!
Tillsvidare kontaktar ni mig enklast via Facebook alternativt mail.

%d bloggare gillar detta: