BRÖLLOP

Er dag är speciell – låt mig vara med att fånga alla de där små ögonblicken som man kanske inte minns – men vill minnas.

Förberedelser
Låt mig vara med er från start. Jag finns med i bakgrunden och fångar känslorna när klänningen kommer på, när ni skålar med era närmsta.

”First look”
Detta kan vara ett av de finaste ögonblicken under er dag. Jag rekommenderar alla mina brudpar att ”göra en grej” av detta möte. Tro mig – det är värt det. Inga ögon är torra (inkluderat fotografen). Detta ska ni inte missa!

Porträtt
Nu kan ni koppla av. Detta är er stund att kramas, mysa och bara njuta. Dagen börjar här och nu. Ensamma eller med familj, brudfölje – det är helt upp till er.
Jag brukar försöka få dessa timmarna (rekommenderar minst 1,5h porträtt) att vara så avslappnade som möjligt. Jag jobbar för att få så naturliga bilder som möjligt på er och era vänner – känslan är det viktigaste.

Vigsel
Det är nu ni blir man och fru. Den viktigaste – och för många mest nervösa biten. Att gå in i kyrkan – möta familj och vänners blickar – och samtidigt håll ett lugn och få på ringarna, vilket brukar vara en utmaning. Jag håller mig i bakgrunden och pratar alltid med prästen innan så att han/hon vet vem jag är och kan godkänna mina positioner. Jag är diskret och smidig, samtidigt som jag är på tårna för att inte missa tårar, skratt och växling av ringar.

Mingel
Här håller jag mig återigen i bakgrunden och fångar mingel bland gäster, detaljer från dukning, lokal – här är även ett bra tillfälle att ta diverse parbilder, syskon-och familjebilder om det är aktuellt. Det är även här jag fångar brudskålen.

GOLDEN HOUR
Har vi tur, skiner solen. Då kommer jag att kidnappa er en liten stund innan solen går ned för att få de magiska Golden Hour-bilderna. Detta vill ni inte missa. Det är dessutom ett fint tillfälle att smälta intryck och de tal som ni hunnit höra. Många bröllop har ett tight tidschema – jag vet, men jag pratar alltid med toastparet om detta och förklarar vikten av att smita iväg 15-20 min.

Middag & Dans
Nu är det dags för fest! Jag sitter gärna med i lokalen, inte nödvändigtvis med gästerna (även om det är trevligt) men iallafall så att jag snabbt kan förflytta mig och fånga tal, känslor, glädje. jag passar även på att fota mat och sist men inte minst – dansen!

MINA PAKET:

Vid bröllopsfotografering har jag tre olika paket att erbjuda.
Gemensamt för dessa paket är ett förberedande möte – var beror på möjligheterna men antingen ses vi och tar en fika eller så hörs vi över nätet med kamera så att vi kan se varandra under mötets gång.
I mitt stora paket ingår även en provfotografering.


Paket / Priser 2023

WONDERFUL WEDDING 10H (Sammanhängande tid)
Jag är med er från förberedelser till dans – eller hur ni väljer att lägga upp det. I detta paketet ingår 10 timmar när jag följer er dag. Minimum 500 bilder.
Bildleverans sker inom 6-8 veckor (helt beroende på säsong och arbetsbelastning)

Ingår:
Provfotografering – efter överenskommelse
Förberedande möte
1 förstoring 30×40 1 förstoring 50×70
10 mil körning ingår – utöver det 40kr/mil

Er investering:
Kostnad: 19.000:- inkl. moms + alla bilder
Timpris efter 10h: 2500kr/påbörjad timme


MIDWAY WONDER 5H (Sammanhängande tid)
Jag är med er valfria 5h under dagen – jag rekommenderar här porträtt – vigsel – mingel – men!! Det är Er dag och Ni bestämmer.
So
m jag skrev ovan ingår även här alla bilder, ca 250 bilder.
Bildleverans sker inom 6-8 veckor (helt beroende på säsong och arbetsbelastning)

Ingår:
Förberedande möte
1 förstoring 30×40
5 mil körning ingår – utöver det 40kr/mil


Er investering:
10.500:- inkl. moms
Timpris efter 5h: 2500kr/påbörjad timme


WEE WONDER 2H (Sammanhängande tid)
Detta paketet är till för er som kanske bara vill ha porträtt och vigsel. Här har ni 2h som ni likt ovan väljer själva. Även här ingår alla bilderna, det brukar landa runt 100 bilder.

Bildleverans sker inom 6-8 veckor (helt beroende på säsong och arbetsbelastning)
Ingår:
Förberedande möte
1 förstoring 30×40
5 mil körning ingår – utöver det 40kr/mil

Er investering:
5500:- inkl. moms
Timpris efter 2h: 2500kr/påbörjad timme

Tack,
För att ni ger mig förtroendet att dela era dag, förtroendet att skapa minnen till er – som ni alltid ska titta tillbaka på med glädje.
Vi ses!

%d bloggare gillar detta: