HÄSTAR

För mig var det en självklarhet att fota hästar och de har alltid varit mitt mest fotade motiv. Att fota människor med sina hästar är, även det, otroligt roligt – men svårt. Människan kan man styra, men inte hästen. Att få till de snabba bilderna när hästen buffar på dig, när den ser något spännande bakom mig eller bara ett ögonblick av samhörighet. Man får vara blixtsnabb – och det resulterar i helt fantastiska bilder!

Hästar är – och har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag älskar hästar, helt enkelt. I skolan var jag tjejen som fick uppmaningen att ”inte leka med maten” och fick frågan ”hur går det med havremoppen?”. Jag satt på hästryggen innan jag kunde gå och hade turen att växa upp på en hästgård, med en hästtokig mamma.

Varför ska ni välja mig? Jag ger mig inte förrän jag fått bilden jag vill ha. Jag nöjer mig inte med att det blev en okej bild. Jag har en bild i huvudet och det är den jag vill skapa. Jag gör vad som krävs (om det så är att rulla runt på marken med bena i luften) för att få hästens uppmärksamhet. Dessutom får man på köpet ett naturligt leende av ryttaren.

MINA PAKET

1 häst + ryttare
En porträttfotografering av häst, med eller utan dig – tar ca 45 min – beroende på omständigheterna.
10 bilder ingår som ni får via bildgalleri där ni enkelt väljer ut de bilder ni gillar bäst. Vill ni sedan köpa till bilder så går det naturligtvis bra.

Kostnad: 1800:- inkl. moms + 10 bilder.
Enstaka extra bilder: 200:-/st.
Köpa till alla bilder: 2500:- (ca 30st)
1 förstoring 30×40 ingår

2-3 hästar + ryttare
Detta alternativet är till dig som har fler än en häst, alternativt om ni är några stycken som vill fotas samtidigt eller tillsammans.
Denna fotograferingen tar 60-90 min, beroende på omständigheterna.
10 bilder per häst/ekipage ingår som ni får via separata bildgalleri där ni enkelt väljer ut de bilder ni gillar bäst. Vill ni sedan köpa till bilder så går det naturligtvis bra.

Kostnad: 2500:- inkl. moms + 10 bilder/häst/ekipage
Enstaka extra bilder: 200:-/st.
Köpa till alla bilder: 3500:- ca 30st bilder/häst/ekipage
1 förstoring/häst 30×40 ingår

%d bloggare gillar detta: